Toelichting

Wat is Agrifirm Prikbord?

Het Agrifirm Prikbord is een vraag en aanbod platform voor Agrifirm klanten en relaties. Bekijken en reageren op advertenties kan door iedereen. Om een advertentie te plaatsen heeft u een Z-login nodig. Die gebruikt u ook voor toegang tot de Agrifirm online diensten. De eerste keer dat u inlogt wordt gevraagd om enkele persoonlijke gegevens zoals e-mail adres. Deze gegevens gebruiken wij alleen om de prikbord functies te kunnen uitvoeren. Via de knop “mijn profiel” kunt u deze gegevens wijzigen.

Werkwijze - reglement

Geplaatste advertenties zijn gelijk zichtbaar voor iedereen na het plaatsen. Agrifirm behoudt zich het recht voor om ongepaste of anderszins ongewenste advertenties te weigeren of te verwijderen zonder opgaaf van reden.
Reacties op uw advertentie ontvangt u op het mail adres dat u voor het prikbord heeft ingegeven.
Reageren op een advertentie doet u door er op te klikken en het formulier in te vullen. Daarmee stuurt u een mail aan de adverteerder. Die zal dan contact met u kunnen opnemen.
Agrifirm is geen partij in de overeenkomsten die via het prikbord worden afgesloten! Wij zijn niet verantwoordelijk voor de leveringen of betalingen via het prikbord en kunnen daar ook niet op worden aangesproken.
 

Technische tips voor gebruik 

  • Heeft u nog geen Z-login dan kunt u die hier aanvragen www.zetlogin.nl
  • Om het prikbord te verlaten kunt u het venster sluiten met het kruisje rechtsboven.
  • Bij het toevoegen van een advertentie vult u de gevraagde gegevens in.
  • Plaats een foto via de “wijzig / plaats afbeeldingen” knop. Definitief plaatsen van de advertentie gebeurt door op de “PLAATS / wijzig” knop te klikken.
  • Advertenties zijn 60 dagen actief, hierna verloopt de advertentie automatisch. Een verlenging is niet mogelijk.
  • Heeft u het artikel verkocht, verander de status dan in 'verkocht'. 


Verdere hulp

Nederland: Heeft u vragen die door bovenstaande niet worden beantwoord stuur dan een e-mail naar klantenservice@agrifirm.com of bel met +31 (0) 88- 488 1015

België: Voor eventuele vragen kunt u een email sturen naar info@agrifirm.be of bellen met +32 (0)14 50 70 80